30 Krr
12:50
110 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Banesa

30 Krr
12:50
110 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Banesa

14 Qer
08:59
Me marrveshje

Ndërmarrje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Të ndryshme

20 Jan
15:17
12 €

Ndërmarrje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Banesa

17 Dhj
20:17
Me marrveshje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Banesa

12 Krr
13:39
12 Krr
10:12
Me marrveshje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Banesa

02 Pri
14:34
15 Shk
15:31
350 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Të ndryshme

03 Shk
14:06
350 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Kikirik, Arra, Bajame, Lajthi

02 Krr
19:39
50.000 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Banesa

22 Pri
19:45
50 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Të ndryshme

22 Pri
09:45
1 €

Ndërmarrje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Makineri industriale

31 Mar
15:14
Me marrveshje

Ndërmarrje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

09 Dhj
14:39
110 €

Ndërmarrje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Të ndryshme

29 Gsh
22:17
1 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

DJ pajisje

29 Gsh
22:10
27 Maj
23:10
3.700 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Vetura

14 Maj
12:57
1 €

Ndërmarrje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Ofroj punë

02 Nën
18:23
50 €

Ferizaj > Doganaj

Banesa

02 Nën
18:23
5 €

Ferizaj > Doganaj

Dhoma

23 Tet
12:10
800 €

Ndërmarrje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Vegëla Instrumente muzikore / Organo, Piano

23 Tet
12:08
690 €

Ndërmarrje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Vegëla Instrumente muzikore / Organo, Piano

28 Gsh
13:43
150 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Pajisje për Dyqane

08 Krr
22:01
15 €

Ferizaj > Ferizaj 70040

Të tjera

14 Qer
20:17
09 Qer
18:34
Me marrveshje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Tavolina dhe Karrige / Karrige

09 Maj
19:42
Me marrveshje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Të ndryshme

09 Maj
10:54
35 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Të ndryshme

18 Pri
16:03
01 Pri
09:13
12 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Shtëpi - Vila

24 Shk
10:50
Me marrveshje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Të ndryshme

05 Shk
15:45
18 Jan
18:38
14 Jan
19:31
120 €

Ferizaj > Doganaj

Vetura

20 Dhj
12:58
50 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Kafshë / Qen

20 Nën
09:53
25.000 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Banesa

21 Sht
15:35
74.000 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Dyqane

09 Sht
08:28
12.000 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Vetura

06 Sht
19:46
07 Gsh
09:03
24.500 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Vetura

18 Krr
21:07
28 Qer
22:55
11.900 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Vetura

16 Qer
23:04
07 Qer
18:40
2.000 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Të tjera

Faqja 1 nga 16