Ofertë punësimi në Ferizaj

Numri i shpalljes: 57534 | Postuar në: 14.05.2019, 12:57
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Administrim, Zyrë

Gjinia : Femër

Arsimimi: Arsim i lartë

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Anglisht

Aftësi kompjuterike : Shum mirë

Çmimi: 1 € i diskutueshëm

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i shpalljes: Shitet


Ofertë punësimi në Ferizaj

Në mënyrë që t’i përmbushim sa më me efikasitet kërkesat e klientëve tanë dhe në mënyrë që t’a përballojmë vëllimin e punëve , PUNSOHU.EU , përveq në Prishtinë nga data:01.09.2019 do te hap filiale te re edhe në Ferizaj.
Përveq investimeve material neve kemi vendos me investu edhe ne Burime Njerzore, në staf Profesional.
Për zyren në Ferizaj, kërkojmë ti punsojmë 4 punëtorë,

Kushtet:

Të jetë banore e Ferizajit,
Të jetë e gjinisë Femrore,
Të jetë oratore,komunikative
Të jetë me përvojë punë sepaku 1 vjeqare që ka punu në Administratë,
Për tu njohur me programin e punes, ju lutem vizitone:www.punsohu.eu

Si të aplikoj?
Kandidatët që e shohin veten si të përshtatshëm për këtë pozitë dhe që mendojnë se do të kontribonin janë të inkurajuar të aplikojnë në email adresën: apliko@punsohu.eu, me subject “Për vendin e Punës në Ferizaj”

Kontakti:

Web: www.punsohu.eu

Facebook: www.facebook.com/punsohu/
Instagram: www.instagram.com/punsohu/
Viber: +383 43 73 73 23
e-mail: info@punsohu.eu

 Ferizaj     Ferizaj 70000

Dërgo E-mail

 Punsohu.eu >(Ndërmarrje)