04 Qer
09:39
400 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

21 Maj
14:12
21 Maj
14:08
04 Pri
16:40
21 Shk
12:41
Me marrveshje

Gjakovë > Gjakovë 50000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

01 Dhj
17:53
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

29 Tet
08:46
400 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

26 Sht
19:59
20 Sht
20:35
Me marrveshje

Ndërmarrje

Gjakovë > Gjakovë 50000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

20 Gsh
15:11
06 Gsh
12:22
3.900 €
30 Qer
10:25
150 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

18 Qer
21:23
08 Qer
15:03
08 Qer
15:02
08 Qer
14:57
8.500 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

08 Qer
14:44
8.500 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

08 Qer
14:27
25.000 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

08 Qer
14:14
27 Pri
20:17
1.500 €
21 Pri
20:49
19 Pri
12:51
5.500 €
19 Pri
10:20
5.500 €
28 Mar
17:35
28 Mar
17:31
11 Mar
16:57
1.900 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

24 Shk
14:51
17 Shk
19:56
08 Shk
06:45
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

15 Jan
00:21
11 Jan
09:58
Me marrveshje

Prizren > Prizren 20000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

06 Jan
13:48
60 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

02 Dhj
20:46
20 Nën
17:49
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

20 Nën
08:40
10 Nën
17:58
10 Nën
13:28
280 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

Faqja 1 nga 2