20 Maj
09:41
1.100 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Dhoma dite / Dhoma dite komplete

04 Pri
15:12
50.000 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Të tjera

29 Tet
02:11
07 Mar
13:10
500 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Dhoma dite / Koltuk Tresh

07 Mar
13:02
150 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Dhoma dite / Vitrina dhe Komodina

07 Mar
12:57
50 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Dhoma fjetje / Krevate

07 Mar
12:54
50 €
05 Mar
09:57
15 Nën
22:10
28 Tet
16:58
139 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Dhoma dite / Vitrina dhe Komodina

15 Sht
17:23