Nënkategoria:
10 Maj
02:43
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pastrim higjenik dhe kimik / Pastrim dhe ndihmë shtëpiake

04 Mar
16:21
21 Shk
23:05
30 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pastrim higjenik dhe kimik / Larje tapetesh

07 Maj
17:44
10 Mar
14:27
16 Sht
16:25
07 Krr
10:14