20 Dhj
19:40
Me marrveshje

Ndërmarrje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Industri të drurit dhe Përpunim të drurit

17 Dhj
09:45
Me marrveshje

Gjakovë > Gjakovë 50000

Pajisje për Dyqane

17 Dhj
08:07
Me marrveshje

Gjakovë > Gjakovë 50000

Pajisje për Dyqane

16 Dhj
23:33
Me marrveshje

Gjakovë > Gjakovë 50000

Pajisje për Dyqane

06 Dhj
17:06
500 €

Rahovec > Xërxë

Pajisje për Dyqane

05 Dhj
14:38
Me marrveshje

Klinë > Klinë

Pajisje për ndërtim

03 Dhj
10:12
02 Dhj
20:46
20 Nën
17:49
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

20 Nën
08:40
19 Nën
10:50
Me marrveshje

Pejë > Pejë 30000

Pajisje për Butik

18 Nën
10:55
14 Nën
10:59
14 Nën
06:38
10 Nën
17:58
10 Nën
13:28
280 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

06 Nën
19:31
01 Nën
17:47
300 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Vegla mjete profesionale

29 Tet
18:56
1 €

Ferizaj > Babush

Makineri industriale

27 Tet
20:30
650 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Kontaktet e biznesi

26 Tet
19:36
230 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Makineri industriale

25 Tet
22:22
1 €

Prishtinë > Prishtinë 10070

Ushqim, Gatim, Gastronomi

24 Tet
13:48
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

21 Tet
19:11
900 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje të sigurie

21 Tet
17:16
350 €

Pejë > Pejë 30000

Veprimtari zanati

20 Tet
15:19
18 Tet
08:51
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për Parukeri ,Estetike, Kozmetike

12 Tet
17:21
1.700 €

Prizren > Prizren 20080

Makineri industriale

11 Tet
09:49
270 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ushqim, Gatim, Gastronomi

03 Tet
20:43
03 Tet
19:42
350 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

30 Sht
00:05
400 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12010

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

29 Sht
09:12
22 Sht
08:27
20 Sht
18:01
16 Sht
22:13
11 Sht
12:16
120 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Industria Tekstili

10 Sht
15:43
08 Sht
19:27
80 €

Mitrovicë > Mitrovicë 40000

Të tjera

Faqja 6 nga 9