14 Qer
15:35
12 Qer
17:48
100 €

Ndërmarrje

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12010

Kontaktet e biznesi

10 Qer
21:07
09 Qer
18:36
08 Qer
15:03
08 Qer
15:02
08 Qer
14:57
8.500 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

08 Qer
14:44
8.500 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

08 Qer
14:27
25.000 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

08 Qer
14:14
07 Qer
22:56
Me marrveshje

Ndërmarrje

Pejë > Pejë 30000

Pajisje për ndërtim

04 Qer
22:41
03 Qer
13:37
600 €

Gjilan > Gjilan 60000

Pajisje mjekësore

03 Qer
10:39
25 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

28 Maj
23:41
270 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për Dyqane

27 Maj
22:13
270 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për Dyqane

21 Maj
20:44
750 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për ndërtim

21 Maj
15:43
2.600 €

Malishevë > Banjë e madhe

Pajisje për ndërtim

20 Maj
21:53
16 Maj
21:53
300 €

Skenderaj > Skënderaj

Pajisje për ndërtim

09 Maj
13:10
05 Maj
01:35
130 €

Mitrovicë > Mitrovicë 40000

Pajisje për Autoservise dhe Lavazhe

03 Maj
18:15
6.000 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

01 Maj
18:57
3.000 €

Skenderaj > Skënderaj

Pajisje për ndërtim

27 Pri
20:17
1.500 €
27 Pri
15:30
23 Pri
10:37
400 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Lëndë të parë

22 Pri
23:10
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Industria Tekstili

22 Pri
16:41
3 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për Butik

21 Pri
22:14
Me marrveshje
21 Pri
20:49
19 Pri
12:51
5.500 €
19 Pri
10:20
5.500 €
17 Pri
16:42
1.550 €

Gjilan > Gjilan 60000

Të tjera

05 Pri
15:16
11.111.111 €

Ndërmarrje

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12010

Veprimtari zanati

04 Pri
13:08
Me marrveshje

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Pajisje për Butik

01 Pri
16:59
600 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Vegla mjete profesionale

28 Mar
17:35
28 Mar
17:31
Faqja 4 nga 9