09 Maj
21:15
45 €

Gjilan > Gjilan 60000

TV / LCD / Plasma

03 Maj
20:07
250 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

TV / LCD / Plasma

29 Pri
00:47
70 €

Prishtinë > Prishtinë 10010

Lojëra Konsole / Sony PS Playstation

28 Pri
16:21
400 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Fotoaparate dixhitale

15 Pri
20:35
15 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Fotoaparate dixhitale

02 Pri
13:50
10 €

Prizren > Prizren 20000

Lojëra Konsole / Sony PS Playstation

27 Mar
13:56
10 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Fotoaparate dixhitale

26 Mar
18:53
20 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

05 Mar
09:39
150 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Video kamera - Dixhitale

03 Mar
17:29
01 Mar
13:39
200 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Lojëra Konsole / Sony PS Playstation

19 Shk
20:22
800 €

Malishevë

Elektronikë

18 Shk
17:47
16 Shk
13:48
40 €
14 Shk
17:10
190 €

Gjilan > Gjilan 60000

Lojëra Konsole / Sony PS Playstation

14 Shk
08:58
Me marrveshje

Mitrovicë > Mitrovicë 40000

Elektronikë

07 Shk
02:19
300 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Fotoaparate dixhitale

03 Shk
00:08
19 Jan
13:49
17 Jan
17:13
50 €

Prizren > Prizren 20000

Elektronikë

14 Jan
13:51
380 €

Mitrovicë > Mitrovicë 40000

Video kamera - Dixhitale

08 Jan
15:55
150 €

Prizren > Prizren 20000

Video kamera - Dixhitale

07 Jan
08:50
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Antena satelitore dhe pajisje / Resiverë

31 Dhj
15:01
70 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

TV / LCD / Plasma

27 Dhj
13:10
Me marrveshje

Gjilan > Gjilan 60010

TV komanduesë

04 Dhj
22:30
150 €
30 Nën
18:51
28 Nën
16:58
23 Nën
13:25
155 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Lojëra Konsole / Sony PS Playstation

19 Nën
17:21
200 €

Pejë > Vitomiricë

Fotoaparate dixhitale

16 Nën
21:03
40 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

TV / LCD / Plasma

14 Nën
15:05
08 Nën
09:33
05 Nën
16:42
200 €

Prizren > Prizren 20000

Lojra PC dhe Video Lojra / Të tjera

31 Tet
14:15
200 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Video kamera - Dixhitale

26 Tet
14:49
19 Tet
15:48
18 Tet
15:29
50 €

Mitrovicë > Mitrovicë 40040

Lojëra Konsole / XBOX

03 Tet
12:56
150 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Lojëra Konsole / Nintendo Wii

30 Sht
13:50
50 €

Viti > Pozhoran

TV / LCD / Plasma

Faqja 3 nga 5