08 Sht
14:41
05 Sht
10:41
Me marrveshje

Drenas

Të tjera

02 Sht
11:19
800 €

Gjilan > Gjilan 60010

Lëndë të parë

31 Gsh
17:23
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për Dyqane

28 Gsh
11:25
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Paketim dhe amballazhim

27 Gsh
11:47
1.000 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Vegla mjete profesionale

23 Gsh
20:28
2.400 €

Malishevë > Banjë e madhe

Pajisje për ndërtim

18 Krr
00:34
16.000 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

18 Krr
00:14
139.000 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Makineri industriale

17 Krr
23:48
06 Krr
20:59
1 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Makineri industriale

25 Maj
11:27
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë

Të tjera

22 Maj
13:46
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë

Të tjera

21 Pri
13:10
12 Pri
14:08
12 Pri
14:05
12 Pri
14:02
12 Pri
13:56
12 Pri
13:47
13 Mar
15:20
11 Mar
22:46
04 Mar
07:00
20 Shk
18:59
10 Jan
17:52
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë

Të tjera

21 Nën
15:51
07 Nën
18:21
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë

Veprimtari zanati

03 Nën
12:50
26 Tet
09:17
23 Tet
14:18
19 Sht
09:34
09 Sht
13:01
Faqja 7 nga 9