20 Mar
12:50
300 €

Prishtinë > Prishtinë 10140

Pajisje për ndërtim

18 Mar
19:00
17 Mar
17:53
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10080

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

17 Mar
15:59
16 Mar
15:48
7.799 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ushqim, Gatim, Gastronomi

14 Mar
17:01
400 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ushqim, Gatim, Gastronomi

14 Mar
16:55
250 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ushqim, Gatim, Gastronomi

11 Mar
16:57
1.900 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

08 Mar
22:36
150 €

Mitrovicë > Mitrovicë 40500

Pajisje për ndërtim

08 Mar
10:36
1 €

Drenas

Të tjera

08 Mar
10:23
1 €

Ndërmarrje

Gjakovë > Gjakovë 50000

Metalurgjia dhe Përpunim të metaleve

08 Mar
10:12
1 €

Ndërmarrje

Gjakovë > Gjakovë 50000

Makineri industriale

05 Mar
17:35
05 Mar
14:46
2.000 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Vegla mjete profesionale

04 Mar
16:43
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Prodhim dhe pajisje industriale

02 Mar
10:27
Me marrveshje

Malishevë > Banjë e madhe

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

01 Mar
20:08
20.000 €

Therandë > Samadraxhë

Makineri industriale

28 Shk
12:33
100 €

Pejë > Pejë 30000

Të tjera

28 Shk
00:48
29 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

28 Shk
00:29
25 Shk
22:01
450 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Pajisje për Dyqane

25 Shk
18:11
24 Shk
14:51
17 Shk
19:56
12 Shk
16:03
10 Shk
16:29
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Vegla mjete profesionale

09 Shk
16:10
Me marrveshje

Klinë > Klinë

Lëndë të parë

08 Shk
06:45
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

07 Shk
18:37
07 Shk
09:34
200 €
06 Shk
11:47
2.800 €

Klinë > Klinë

Kontaktet e biznesi

05 Shk
18:26
04 Shk
08:07
28 Jan
13:33
27 Jan
03:28
1 €

Ndërmarrje

Prizren > Prizren 20010

Makineri industriale

18 Jan
15:02
15 Jan
17:58
Me marrveshje

Prizren > Prizren 20000

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

15 Jan
00:21
11 Jan
09:58
Me marrveshje

Prizren > Prizren 20000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

06 Jan
13:48
60 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

02 Jan
16:35
27 Dhj
17:08
3.450 €

Mitrovicë > Mitrovicë 40000

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

Faqja 5 nga 9