29 Tet
08:46
400 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

24 Tet
16:42
21 Tet
17:24
20 Tet
09:00
19 Tet
15:46
550 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Industria Plastike

15 Tet
17:38
06 Tet
19:19
26 Sht
19:59
23 Sht
16:46
1.500 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Të tjera

20 Sht
20:35
Me marrveshje

Ndërmarrje

Gjakovë > Gjakovë 50000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

16 Sht
02:09
500 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Prodhim dhe pajisje industriale

09 Sht
10:27
09 Sht
08:47
Me marrveshje

Rahovec > Rahovec 21000

Vegla mjete profesionale

08 Sht
13:29
110 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Metalurgjia dhe Përpunim të metaleve

07 Sht
19:02
07 Sht
10:57
1 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Veprimtari zanati

03 Sht
12:23
150 €

Klinë > Klinë

Të tjera

28 Gsh
17:30
100 €

Gjilan > Gjilan 60010

Të tjera

25 Gsh
13:22
Me marrveshje

Shtime

Të tjera

20 Gsh
19:24
1.050 €

Rahovec > Krushë e madhe

Të tjera

20 Gsh
15:11
20 Gsh
12:04
800 €

Pejë > Pejë 30000

Të tjera

16 Gsh
00:28
7.000 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Pajisje mjekësore

15 Gsh
18:13
50 €

Prizren > Prizren 20010

Lëndë të parë

12 Gsh
00:46
12 Gsh
00:35
12 Gsh
00:21
09 Gsh
18:30
5.000 €

Ndërmarrje

Gjilan > Gjilan 60000

Ushqim, Gatim, Gastronomi

08 Gsh
17:19
06 Gsh
12:22
3.900 €
05 Gsh
02:02
50 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

03 Gsh
02:13
6.500 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Kontaktet e biznesi

23 Krr
14:48
22 Krr
15:11
21 Krr
13:30
20 Krr
13:03
Me marrveshje

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Të tjera

11 Krr
20:03
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për Dyqane

07 Krr
18:03
07 Krr
11:14
3.900 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje mjekësore

06 Krr
09:57
125 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për Dyqane

01 Krr
21:45
01 Krr
13:14
3.000 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Të tjera

30 Qer
10:25
150 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

29 Qer
13:15
25 Qer
18:19
24 Qer
12:05
18 Qer
21:23
Faqja 3 nga 9