02 Mar
17:14
110 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

01 Mar
14:04
1 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për ndërtim

23 Shk
13:31
480 €

Kaçanik > Hani Elezit

Veprimtari zanati

21 Shk
12:41
Me marrveshje

Gjakovë > Gjakovë 50000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

20 Shk
18:43
300 €

Lipjan > Magurë

Vegla mjete profesionale

14 Shk
15:05
250 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ushqim, Gatim, Gastronomi

05 Shk
17:05
9.000 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për Dyqane

02 Shk
16:51
30 Jan
18:16
1.500 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Makineri industriale

26 Jan
17:19
200 €

Gjilan > Gjilan 60000

Pajisje për Dyqane

24 Jan
01:40
45 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Vegla mjete profesionale

24 Jan
01:34
20 Jan
12:17
17 Jan
14:09
310 €

Gjilan > Gjilan 60000

Vegla mjete profesionale

09 Jan
19:35
40 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje të sigurie

08 Jan
19:23
31 Dhj
23:11
31 Dhj
14:23
55 €

Prizren > Prizren 20000

Pajisje për Dyqane

22 Dhj
22:27
20 Dhj
21:22
Me marrveshje

Rahovec > Rahovec 21000

Vegla mjete profesionale

19 Dhj
15:41
350 €

Prishtinë > Prishtinë 10010

Pajisje për Dyqane

12 Dhj
13:18
300 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Të tjera

10 Dhj
10:10
150 €

Vushtrri

Të tjera

04 Dhj
15:39
03 Dhj
20:59
20 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Kontaktet e biznesi

01 Dhj
17:53
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

01 Dhj
14:02
23 Nën
16:44
78 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Vegla mjete profesionale

23 Nën
16:43
45 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Vegla mjete profesionale

23 Nën
16:36
128 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për Dyqane

23 Nën
16:34
80 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për Dyqane

21 Nën
18:52
140 €

Prizren > Prizren 20000

Makineri industriale

17 Nën
00:30
150 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Pajisje për Dyqane

07 Nën
08:43
20 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Makineri industriale

04 Nën
20:27
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Prodhim dhe pajisje industriale

02 Nën
14:29
1 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ushqim, Gatim, Gastronomi

01 Nën
17:55
200 €
30 Tet
17:12
Faqja 2 nga 9