04 Mar
21:24
Me marrveshje

Rahovec > Rahovec 21000

Vegla mjete profesionale

04 Shk
16:51
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Industria Plastike

04 Nën
08:36
1.000 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje mjekësore

14 Tet
19:51
28 Gsh
13:43
150 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Pajisje për Dyqane

20 Krr
00:22
1 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10040

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

06 Krr
21:48
500 €

Prizren > Prizren 20000

Pajisje për ndërtim

06 Krr
21:44
1.100 €

Prizren > Prizren 20000

Pajisje për ndërtim

20 Shk
17:10
21 Dhj
21:43
06 Gsh
14:13
3.300 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

16 Krr
17:15
3.300 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

07 Qer
19:17
550 €

Skenderaj > Skënderaj

Të tjera

04 Qer
09:39
400 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

31 Maj
11:13
150 €

Viti > Kllokot

Të tjera

30 Maj
18:19
21 Maj
14:12
21 Maj
14:08
20 Maj
13:39
100 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Vegla mjete profesionale

18 Maj
11:20
2.570 €

Prishtinë > Prishtinë 10050

Vegla mjete profesionale

18 Maj
10:37
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10060

Të tjera

13 Maj
13:39
900 €

Prishtinë > Prishtinë 10040

Ushqim, Gatim, Gastronomi

12 Maj
20:04
04 Maj
12:51
29 Pri
15:24
26 Pri
13:25
26 Pri
11:09
250 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ushqim, Gatim, Gastronomi

24 Pri
20:19
07 Pri
21:43
300 €

Lipjan

Të tjera

07 Pri
13:26
1 €

Rahovec > Rahovec 21000

Veprimtari zanati

04 Pri
16:40
04 Pri
16:31
31 Mar
23:14
210.000 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për ndërtim

29 Mar
18:51
29 Mar
18:25
400 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

21 Mar
17:32
1.800 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Pajisje për Dyqane

21 Mar
10:48
200 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ushqim, Gatim, Gastronomi

14 Mar
14:10
Me marrveshje

Deçan > Junik

Makineri industriale

09 Mar
08:47
45 €

Mitrovicë > Mitrovicë 40000

Vegla mjete profesionale

04 Mar
17:41
Faqja 1 nga 9