10 Tet
15:49
60 €
08 Tet
20:17
22 €

Therandë > Mushtishtë

Kafshë / Shpendë

08 Tet
13:32
30 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Kafshë / Shpendë

05 Tet
08:50
70 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Biçikleta

04 Tet
12:53
80 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Kafshë / Qen

03 Tet
21:05
01 Tet
17:15
120 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Kafshë / Qen

29 Sht
13:49
300 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Kafshë / Qen

28 Sht
15:35
150 €

Klinë > Klinë

Kafshë / Qen

27 Sht
12:11
200 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Kafshë / Qen

25 Sht
16:04
25 Sht
15:34
200 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Kafshë / Qen

22 Sht
15:23
21 Sht
19:56
150 €

Vushtrri

Kafshë / Qen

15 Sht
18:07
130 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Kafshë / Qen

14 Sht
19:22
880 €

Skenderaj > Skënderaj

Kafshë / Të tjera

14 Sht
14:00
250 €

Pejë > Pejë 30000

Kafshë / Qen

12 Sht
21:38
40 €

Malishevë

Kafshë / Qen

12 Sht
18:55
120 €

Prishtinë > Prishtinë 10060

Kafshë / Qen

05 Sht
12:07
140 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Biçikleta

03 Sht
16:52
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Kafshë / Qen

03 Sht
14:28
200 €

Prishtinë > Prishtinë 10030

Kafshë / Mace

03 Sht
12:01
300 €

Ndërmarrje

Burim

Kafshë / Të tjera

02 Sht
15:42
60 €

Pejë > Pejë 30000

Kafshë / Peshq dhe akuariume

02 Sht
15:39
80 €

Pejë > Pejë 30000

Kafshë / Peshq dhe akuariume

02 Sht
09:53
300 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Biçikleta

30 Gsh
15:13
30 €

Rahovec > Rahovec 21000

Kafshë / Qen

28 Gsh
21:31
250 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Kafshë / Qen

28 Gsh
07:37
20 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Kafshë / Shpendë

27 Gsh
17:09
24 Gsh
17:57
200 €

Therandë > Samadraxhë

Kafshë / Qen

22 Gsh
15:41
110 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Biçikleta

19 Gsh
17:46
150 €

Pejë > Pejë 30030

Biçikleta

13 Krr
14:09
90 €

Klinë > Klinë

Kafshë / Shpendë

10 Krr
11:36
700 €

Mitrovicë > Mitrovicë 40010

Biçikleta

10 Krr
11:29
220 €

Mitrovicë > Mitrovicë 40010

Biçikleta

10 Qer
21:05
2.300 €

Malishevë

Kafshë

01 Maj
12:04
16 Nën
14:28
5 €
27 Tet
20:44
Me marrveshje

Prizren

Kafshë / Qen

26 Tet
23:16
Me marrveshje

Deçan

Kafshë / Qen

26 Tet
18:28
300 €

Gjilan

Kafshë / Qen

25 Tet
09:50
Me marrveshje

Gjakovë

Kafshë / Qen

30 Sht
17:41
Me marrveshje

Prishtinë

Kafshë / Qen

21 Sht
09:02
31 Mar
16:06
14 Mar
14:57
150 €

Klinë

Kafshë / Qen

10 Mar
13:09
50 €

Prishtinë

Kafshë / Qen

26 Shk
08:49
1.050 €

Skenderaj

Kafshë / Të tjera

20 Shk
20:15
Me marrveshje

Drenas

Kafshë / Qen

Faqja 8 nga 9