Dje
12:32
80 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Dhoma

Dje
06:44
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

Dje
06:44
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Riparime dhe servisime, Mirëmbajtje / Të tjera

23 Maj
09:46
280 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

21 Maj
12:27
470 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Banesa

16 Maj
00:23
10 Maj
02:43
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pastrim higjenik dhe kimik / Pastrim dhe ndihmë shtëpiake

08 Maj
18:05
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

TV / LCD / Plasma

05 Maj
16:17
250 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

02 Maj
23:25
500 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Dhoma

01 Maj
11:51
4.300 €

Skenderaj > Skënderaj

Tokë - Komplote

23 Pri
23:21
Me marrveshje

Mitrovicë > Mitrovicë 40000

Banesa

23 Pri
22:54
Me marrveshje

Ndërmarrje

Mitrovicë > Mitrovicë 40000

Banesa

22 Pri
19:45
50 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Të ndryshme

22 Pri
09:45
1 €

Ndërmarrje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Makineri industriale

21 Pri
20:54
1 €

Pejë > Pejë 30010

Kafshë / Të tjera

21 Pri
10:12
175 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Kopsht, Bimë / Mobilje për në oborr

10 Pri
18:37
150 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të ndryshme

10 Pri
13:43
10 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të ndryshme

06 Pri
20:23
06 Pri
14:50
800 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

31 Mar
15:14
Me marrveshje

Ndërmarrje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

22 Mar
13:51
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të ndryshme

17 Mar
17:11
1 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

17 Mar
17:10
1 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

17 Mar
17:10
37 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

12 Mar
17:26
99 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

11 Mar
11:16
23.900 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

09 Mar
10:36
06 Mar
18:42
100 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të ndryshme

28 Shk
16:06
130 €

Gjilan > Gjilan 60000

Banesa

24 Shk
12:44
5 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Kerkoj punë

22 Shk
21:18
21 Shk
11:41
18 Shk
16:49
3.500 €

Gjilan > Gjilan 60000

Vetura

11 Shk
19:22
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

09 Shk
23:03
75 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të ndryshme

08 Shk
22:29
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Dhoma

07 Shk
23:34
06 Shk
15:46
350 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

06 Shk
15:33
380 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

05 Shk
16:38
25 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Garazh

04 Shk
16:56
800 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ofroj punë

01 Shk
22:13
Faqja 1 nga 259