Nënkategoria:
04 Mar
16:21
21 Shk
23:05
30 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pastrim higjenik dhe kimik / Larje tapetesh

28 Krr
13:24
Me marrveshje

Ndërmarrje

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Pastrim higjenik dhe kimik / Të tjera

28 Krr
12:50
Me marrveshje

Ndërmarrje

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Pastrim higjenik dhe kimik / Të tjera

07 Maj
17:44
10 Mar
14:27
16 Sht
16:25
07 Krr
10:14
30 Nën
20:04