21 Jan
22:55
60.000 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

05 Jan
17:34
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Metalurgjia dhe Përpunim të metaleve

20 Dhj
11:17
04 Shk
16:51
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Industria Plastike

04 Nën
08:36
1.000 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje mjekësore

14 Tet
19:51
21 Dhj
21:43
06 Gsh
14:13
3.300 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

16 Krr
17:15
3.300 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

04 Qer
09:39
400 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

30 Maj
18:19
20 Maj
13:39
100 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Vegla mjete profesionale

12 Maj
20:04
04 Maj
12:51
26 Pri
11:09
250 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ushqim, Gatim, Gastronomi

31 Mar
23:14
210.000 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për ndërtim

29 Mar
18:25
400 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

21 Mar
10:48
200 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ushqim, Gatim, Gastronomi

02 Mar
17:14
110 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

01 Mar
14:04
1 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për ndërtim

14 Shk
15:05
250 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ushqim, Gatim, Gastronomi

05 Shk
17:05
9.000 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për Dyqane

24 Jan
01:40
45 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Vegla mjete profesionale

24 Jan
01:34
09 Jan
19:35
40 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje të sigurie

01 Dhj
17:53
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

23 Nën
16:44
78 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Vegla mjete profesionale

23 Nën
16:43
45 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Vegla mjete profesionale

23 Nën
16:36
128 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për Dyqane

23 Nën
16:34
80 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për Dyqane

07 Nën
08:43
20 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Makineri industriale

04 Nën
20:27
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Prodhim dhe pajisje industriale

02 Nën
14:29
1 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ushqim, Gatim, Gastronomi

01 Nën
17:55
200 €
20 Tet
09:00
19 Tet
15:46
550 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Industria Plastike

08 Sht
13:29
110 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Metalurgjia dhe Përpunim të metaleve

03 Gsh
02:13
6.500 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Kontaktet e biznesi

11 Krr
20:03
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për Dyqane

07 Krr
11:14
3.900 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje mjekësore

06 Krr
09:57
125 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje për Dyqane

01 Krr
21:45
30 Qer
10:25
150 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

24 Qer
12:05
09 Qer
18:36
08 Qer
15:03
08 Qer
15:02
Faqja 1 nga 2