Nënkategoria:
28 Krr
13:24
Me marrveshje

Ndërmarrje

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Pastrim higjenik dhe kimik / Të tjera

28 Krr
12:50
Me marrveshje

Ndërmarrje

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Pastrim higjenik dhe kimik / Të tjera