21 Dhj
02:05
8.500 €

Prishtinë > Prishtinë 10010

Prodhim dhe pajisje industriale

26 Pri
13:25
04 Dhj
15:39
04 Nën
20:27
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Prodhim dhe pajisje industriale

16 Sht
02:09
500 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Prodhim dhe pajisje industriale

04 Mar
16:43
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Prodhim dhe pajisje industriale

07 Shk
18:37
21 Nën
15:51