31 Mar
15:14
Me marrveshje

Ndërmarrje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

21 Jan
22:55
60.000 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

20 Krr
00:22
1 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10040

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

02 Mar
17:14
110 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

22 Dhj
22:27
24 Tet
16:42
20 Tet
09:00
05 Gsh
02:02
50 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

14 Qer
15:35
09 Qer
18:36
09 Maj
13:10
17 Mar
17:53
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10080

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

02 Mar
10:27
Me marrveshje

Malishevë > Banjë e madhe

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

07 Shk
09:34
200 €
15 Jan
17:58
Me marrveshje

Prizren > Prizren 20000

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

27 Dhj
17:08
3.450 €

Mitrovicë > Mitrovicë 40000

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

03 Tet
20:43
20 Sht
18:01
10 Sht
15:43
19 Sht
09:34
25 Jan
23:15
02 Dhj
15:51
06 Gsh
13:35