Promovo

Premium Shpallje

Dukshmëri maksimale dhe shtrirje më të mirë të shpalljen tuaj. Nëpërmjet paraqitjes së sektorit premium shpallja juaj do të jetë veçanarisht i njohur, dhe kështu fitoni më shumë vizitorë dhe përgjigje. Shpalljet ekskluzive në pozitë të privilegjuar në të gjitha faqet për kërkim, ku mijëra herë është parë nga ana e përdoruesve.

Si mund që shpalljen time ta aktivizoj si shpallje Premium?

Shërbimi është shumë i thjeshtë. Nëse ju e keni regjistruar shpalljen tuaj, hapeni atë dhe klikoni në linkun “ Promovo” ikonën yll dhe ndiqni udhëzimet. Për përdorues të regjistruar është akoma më e thjeshtë. Të gjitha shpalljet munden thjesht të aktivizohen në fushën tuaj të identifikimit.

Pse nuk shfaqet shpallja im Premium?

Të gjithë shpalljet premium janë të vendosur në anën e djathtë të faqes dhe shfaqen me rotacion kur vizitori do të zgjedhë disa nga kriteret e mëposhtme për kërkim: rajoni ku është regjistruar shpallja, kategorinë në të cilën ai përket, fjala kyçe që e përmban titulli i shpalljes tuaj.

Sa gjatënjoftimet mbeten në fushën Premium?

Shpallja juaj do të mbetet në fushën premium 14 ditë. Në fund të kësaj periudhe dotë merrni e-mail që do t’iu informojë për kalimin e afatit, dhe nëqoftëse dëshironi, ju mundeni shërbimin ta aktivizoni përsëri për 14 ditët e ardhshme. Pas mbarimit të periudhës shpallja vazhdon të shpallet, por si një shpallje falas.

Sa kushton shpallja në fushën Premium?

Çmimi për shpalljen në “ Sektorin Premium” është --FALAS- .

Si mund të paguaj?

Pagesa me kartë debiti është mënyra më e përshtatshme për të paguar pa ndonjë rrezik për ju, ose paguajni me transfer bankare ( fletëpagesën ).

 

 

Emri Juaj:
E-mail Juaj:
Subjekti
Telefoni Juaj
Teksti i Mesazhit