Ndrysho, përditëso, fshij shpalljen

Si mund ta përditësoj, ndryshoj, fshij njoftimin?

Ju mundeni në çdo kohë njoftimet tuaja të përdisoni, ndryshoni ose ta fshini fare nga sistemi ynë

Si përdoruesi pa regjistruar: Tani ju duhet fjalëkalimi që ju e keni zgjedhur për njoftimin tuaj

Nëse ju e keni postuar njoftimin tuaj akoma pa u regjistruar, atëher hapeni njoftimin tuaj dhe klikoni në linkun “ Përditëso, Ndrysho Fshij, ” dhe ndiqni udhëzimet. Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj, atëherë përdorni funksionin, Kam harruar fjalëkalimin tim.

Nëse jeni të regjistruar, identifikohuni me të dhënat tuaja.

Për përdorues të regjistruar është akoma më e thjeshtë. Të gjitha njoftimet munden thjesht të menaxhohen në fushën tuaj të identifikimit.

Përditësimi:

Me këtë funksion Njoftimi juaj e fiton datën e sotme. Si një njoftim që sapo është dërguar, kështu njoftimi Juaj zhvendoset lart.

 

 

 

Emri Juaj:
E-mail Juaj:
Subjekti
Telefoni Juaj
Teksti i Mesazhit