Shtetësia e Bashkimit Europian: regjistrimi ligjor, një gara

Numri i shpalljes: 7090 | Postuar në: 08.07.2015, 14:02
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: 400 €

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Të tjera

Lloji i shpalljes: Shitet


Shtetësia e Bashkimit Europian: regjistrimi ligjor, një garanci 100% e marrjes
Formulimi ligjor i shtetësisë së Bashkimit Evropian. 100% rimbursim të kontratës dhe për të marrë, në qoftë se ju jeni duke mohuar shtetësinë. Fëmijët nën 18 vjeç të merrni të lirë me prindërit e tyre.
Krijimi i shtetësisë Bashkimit Evropian, ju mund të:
- Pa viza më shumë se 157 vende të botës;
- Për të marrë një vizë në Shtetet e Bashkuara në bazë të një procedure të thjeshtuar për 10 vjet;
- Gain falas ose reduktuar trajnimin fëmijët tuaj në shkolla në Evropë;
- Për të marrë një punë pas diplomimit në shkollat ​​e mesme apo të lëvizin për në BE;
- Për të marrë përfitimet sociale dhe garanton qytetarët sociale të Bashkimit Evropian.

Çmimi "në". Kostoja përfundimtare do të përcaktohet në varësi të skemës së marrë.

Dokumentet evropiane
Ne të hartojë dokumente të një shtetasi të një vendi evropian plotësisht ligjore.
Dokumentet përfshijnë një pasaportë, një ID identifikimi, patentën e makinës, të gjitha dokumentet zyrtare janë plotësisht, kryer në të gjitha bazat e të dhënave përkatëse dhe të përfshihet në regjistrin e përbashkët, i projektuar për të liruar qëndrimi, studim, punë, udhëtimit dhe më shumë, BE-ja dhe më tej e saj ! ne jemi prodhues të veçantë të cilësisë documents.We të rreme dhe të vërteta ofrojnë vetëm pasaporta origjinale me cilësi të lartë të regjistruara dhe të paregjistruara, patentat, kartat e identitetit, pulla, vizat, diplomat shkollore dhe produkte të tjera për një numër të vendeve të tilla si SHBA, Australi, Belgjikë , Brazil, Kanada italiane, Finlanda, Franca, Gjermania, Izraeli, Meksika, Hollanda, Afrika e Jugut, Spanja, Britania e Madhe dhe në mbarë botën.
Emri Skype: kenhiner600

 Prishtinë     Prishtinë 10010

Dërgo E-mail

 mg205067