Shiten troje në Lagjen Bardhosh–Prishtinë në “Kompleksin A

Numri i shpalljes: 61086 | Postuar në: 21.07.2022, 09:57
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Sipërfaqja: 400

Lloj i tokës: Të tjera

Çmimi: 7.500 € i pa diskutueshëm

Kategoria Patundshmëri - Vendbanime / Tokë - Komplote

Lloji i shpalljes: Shitet


Shiten troje në Lagjen Bardhosh–Prishtinë
në “Kompleksin Arta “

Shitet trualli në Prishtinë -Bardhosh
Shiten tri troje ne Prishtinë -Bardhosh
Shiten edhe 5 troje nga 4 ari ne Prishtinë -Bardhosh
Trojet në shitje në Prishtinë -Bardhosh
Troje për shitje ne Prishtinë -Bardhosh
Trolli në shitje ne Prishtinë -Bardhosh
Trualli në shitje ne Prishtinë -Bardhosh


Shiten edhe disa troje në Bardhosh – Lagje e Prishtinës në “Kompleksi Arta “. Trojet janë të ndara sipas terrenit me sipërfaqe të ndryshme nga 3.5 deri në 4 ari .Ato qe ishin nga 5 ari janë të shitura. Kompleksi “Arta” gjenet në Bardhosh Lagje e Prishtinës, ku dita ditës është duke u shndërruar në një lagje moderne të Prishtinës me një infrastrukturë dhe plan në stil të shteteve perëndimore. Trojet shtrihen në kilometrin e katërt nga Prishtina në drejtim të Podujevës . Në fund të trojeve është edhe kanalizimi i ri i sistemit të qytetit nga e cila janë të lidhura edhe trojet tona. Çdo kush që e blen një truall ndërtimi aty, njëkohësisht pa pagesë i takon edhe një parcelë e përbashkët e vogël përafërsisht 1.6 ari sipas numrit rendor shihni ne skicën e ndarjes se trojeve qe është planifikuar për një kopsht të përbashkët familjar dhe për fëmijë. Kjo parcele gjendet në fund të trojeve majtas parcela e ngjitur me rrugën e lagjes. Deri me tash janë shitur 9 troje nga fillimi dhe në fund .Trojet kanë kanalizimin e ujerave të zeza me trashësi Fi 250,instalimin e rrymës po ashtu me kabllon e parapare industriale trashësinë Fi 120,dhe instalimin e ujtë secili truall ka në brendësinë e vet. Rruga është lëshuar 6 metra gjerësi është me standarde evropiane. Është e shtruar me zhavorr dhe gur të bardh e përgatitur për asfalt dhe e ngjeshur me mjete të renda.
Por, për shkaqe të përvojave në praktikë gjatë ndërtimit të lagjeve të tilla po pësojnë dëmtime, kështu qe inxhinierët propozuan me mirë te bëhet pas nderimit të lagjes.
-Rruga kryesore është asfaltuar deri të trojet. Autostrada i ndanë vetëm 500 metra nga e cila mund të inkuadrohen shpejt në rrugën për Prishtine, Mitrovicë, Podujeve dhe në Autostradë Prizren Gjilan, Shkup dhe Tiranë.
Realizimin dhe ndarjen e trojeve deri në të drejtën e fletës poseduese për secilin truall e ka bërë Mr.Sci.Sabri Zylfiu,Drejtor(Gjeodet i licencuar-nr.81) Projekti
i “Kompleksit Arta” në ndërtimin praktik rruga, ujë ,rrymë dhe kanalizimet u realizuar nga Inxhi: Fatmir Disha, studiues në Fakultetin Politeknik të Inxhinierisë së Ndërtimeve në Tiranë me Kompaninë “Brajshori” shtrimin e rrugës dhe hapjen kanaleve, pronar Hamdi Brajshori, banues në Prishtinë
Kush do qoftë qe ka fat e blen truallin, ne ia përkthejmë të notari sipas rregullave ligjore që posedon me kontratën e shitblerjes brenda ditës .
Çmimi për ari është 7000 € nga fundi i trojeve, por të fillimit nga 7,500 €.
Iu bashkëngjisim fotot dhe video me dron , qe tu lehtësojmë gjetjen dhe ti
vizitoni trojet edhe pa prezencën tonë sa jam në Gjermani.
Trojet qe janë te shënuara me shenjen e kuqe janë të

 Prishtinë     Bardhosh

Dërgo E-mail

 Dibrani Trasport për Kosovë nga Gjermania