RECEPTIONISTE HOTEL

Numri i shpalljes: 60988 | Postuar në: 30.12.2021, 10:14
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Turizmi dhe Hotelieri

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Arsim i mesëm

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Shqip

Aftësi kompjuterike : Mirë

Çmimi: 2.500 €

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i shpalljes: Blihet/Kërkon


Ne menaxhmenti i Albanian Star Hotel kërkojmë të punësojmë shërbimin e një recepsionisti të trajnuar, i cili do të mirëpresë mysafirët tanë në hotel, duke bërë rezervime për ta dhe duke u kujdesur për nevojat e tyre të tjera që janë të rëndësishme për komoditetin e tyre gjatë qëndrimit të tyre në hotel.

Përgjegjësitë

Kryeni të gjitha detyrat e check-in dhe check-out
Menaxhoni rezervimet online dhe telefonike
Informoni klientët për mënyrat e pagesës dhe verifikoni të dhënat e kartës së tyre të kreditit
Regjistroni mysafirët që mbledhin informacionin e nevojshëm (si detajet e kontaktit dhe datat e sakta të qëndrimit të tyre)
Mirëpritni mysafirët pas mbërritjes së tyre dhe caktoni dhoma
Jepni informacione për hotelin tonë, dhomat e disponueshme, tarifat dhe komoditetet
Mbani shënime të përditësuara të rezervimeve dhe pagesave

Kërkesat

Përvojë pune si Agjent Front Desk Hoteli, Recepsionist, apo rol të ngjashëm
Përvoja me softuerin e rezervimit të hoteleve, si Cloudbeds dhe RoomKeyPMS
Kuptimi i mënyrës se si funksionojnë faqet e internetit të planifikimit të udhëtimit, si Booking dhe TripAdvisor
Qëndrimi i shërbimit ndaj klientit
Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe organizative
Një diplomë në menaxhimin e hoteleve është një plus
Kandidatët e interesuar duhet të përgjigjen me Cv-në e tyre sa më shpejt që të jetë e mundur, ju lutemi vini re se kërkojmë vetëm kandidatë seriozë.

 Prishtinë     Prishtinë 10010

Dërgo E-mail

 Albanian Star Hotel