Trasport për Kosvë dhe ansasjelltas për Gjermani Dibrani

Numri i shpalljes: 58718 | Postuar në: 26.01.2020, 00:37
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: 12 €

Kategoria Të ndryshme

Lloji i shpalljes: Shitet


Kontakti

Kontaktoni me ne onlin direkt neVibrt ose WhatsApp ne tel:mobil :


 Kontaktoni me stafin e > Dibranit - transport:
 Steiermärker str 48
 70469 Stuttgart

 Tel mob:0049- 172134 91 96
 Tel mob: 0049- 179501 74 84
 E-Mail: Na shkruani ne kete email : info@dibrani-transport.de
 Vizitone faqen tonë, klikoni tani dhe informoheni sakt : www.dibrani-transport.de.

Informata rreth transportit dhe

Udhëzimet për transportin mallerave tuajaTë nderuar bashkatdhetarë që dëshironi të ua transportojmë mallrat për në Kosovë dhe Shqipëri apo Maqedoni, si dhe anasjelltas për Gjermani apo vendet e tjera të Evropës, jeni të detyruar t'u përmbaheni udhëzimeve tona me sa vijon:


1. Deklaratën e saktë për mëllë se çfarë keni brenda në paketa apo çanta.
Mundësisht shënoni në paketa dhe në çanta, mallin, ose
mbani në mend se çka keni futur brenda që ta deklaroni saktësisht tek
personeli ynë. Për mallin e padeklaruar nga pala mund të vij deri të rënien
tonë në në kundërvajtje për shkak të mosdeklarimit të mallit tuaj, prandaj
Venere dhe deklaroni mallin saktësisht të personeli ynë sepse deklarata juaj
dhe firmosja nga ana juaj për atë mall çka deklaroni, ne garantojmë, për
mallin, qe nuk deklarohet si pasojë mund të konfiskohet komplet duke
mbetur përgjegjësisë pranë organeve shtetërore të doganës edhe pranë firmës
tonë që do t'ju ndjekë sipas ligjit përkatës në shtetet tona.

2. Është i ri apo i përdorur

3. Vlera e mallit, sa vlerë ka

4. Peshën, sa peshë ka në kg

5. Përmbajtja dhe sasia

6. Volumi ( si hapësirë dhe madhësi )

7. Përgatitja e mallit (Paketimi) Për një siguri të plotë gjatë transporti,
duhet që malli të jetë i mbështjell. Mobiliet, dhomat e fjetjes, vitrinat e vjetra, televizorët, shporetet elektrik, frigoriferët, komodët e vogla dhe pajisje të ngjashme i mbështillni mirë me ndonjë karton, batoni, çarçaf te vjetër apo diçka tjetër, paketimi të jetë mundësisht sa më i mirë. Përgjegjësia për gjërat e pa paketuara dhe të pa mbështjellura mirë mbetet tek pala nëse diçka dëmtohet, ose nuk i pranojmë fare të pa përgatitura mirë për transport.

Prezentimi i Firmës Dibrani-Transport


Dibrani-Transport me një përvojë 19 vjeçare, bënë shërbimet e transporteve internacionale. Firma jonë e ka selinë në Stuttgart. Nëndegët e veta i ka edhe ne Prishtinë. Në faqen tonë i gjeni të gjitha informatat. Për ne është puna dhe vetëm puna, në shërbimin tuaj përbrenda Gjermanisë dhe transportit internacional për Evropë dhe anasjelltas. Mos hezitoni, thirrni menjëherë, shkruani,komunikoni me zyrtarët tanë. Komunikimi me neve është i mundshëm, në gjuhët , gjermanisht ,anglisht, shqip dhe serbokroatisht ose përmes sistemit elektronik. Mjafton vetëm një telefonatë nga ju,tjerat obligime i kryejmë ne ! Ne, transportojmë të gjitha mallrat në drejtim të Evropës-Juglindore dhe anasjel

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Asllan Dibrani