Trasport për Kosvë dhe ansasjelltas për Gjermani Dibrani

Numri i shpalljes: 58717 | Postuar në: 17.02.2020, 11:31
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: 11 € i pa diskutueshëm

Kategoria Të ndryshme

Lloji i shpalljes: Shitet


BallinaDibrani-Transport me një përvojë 19 vjeçare, bënë shërbimet e transporteve internacionale. Firma jonë e ka selinë në Stuttgart. Nëndegët e veta i ka në Slloveni dhe në vendet tjera të Ballkanit. Në faqen tonë i gjeni të gjitha informatat. Për ne është puna dhe vetëm puna, në shërbimin tuaj përbrenda Gjermanisë dhe transportit internacional për Evropë. Mos hezitoni, thirrni menjëherë, shkruani,komunikoni me zyrtarët tana. Komunikimi me neve është i mundshëm, në gjuhët , gjermanisht ,anglisht, shqip dhe serbokroatisht ose përmes sistemit elektronik si me poshtë në E_mail. Mjafton vetëm një telefonatë nga ju,tjerat obligime i kryejmë ne ! Ne, transportojmë të gjitha mallrat në drejtim të Evropës-Juglindore dhe anasjelltas nga Kosova për Gjermani dhe shtet tjera.
Ne bëjmë punën, kënaqësia mbetet për ju !!! Ne iu presim !
 Kontaktoni me stafin e > Dibranit - transport:
 Heusteigstr 102-104 Albstadt afër Shtutgardit Baden -Würtemberg
Tel. 0049- 172134 91 96 Mobil: 0049- 179501 74 84
 E-Mail: info@dibrani-transport.de
Kontakti


Kontaktoni me ne onlin direkt neVibrt ose WhatsApp ne tel:mobil :


 Kontaktoni me stafin e > Dibranit - transport:
 Steiermärker str 48
 70469 Stuttgart

 Tel mob:0049- 172134 91 96
 Tel mob: 0049- 179501 74 84
 E-Mail: Na shkruani ne kete email : info@dibrani-transport.de
 Vizitone faqen tonë, klikoni tani dhe informoheni sakt : www.dibrani-transport.de.


Prezentimi i Firmës Dibrani-Transport


Dibrani-Transport me një përvojë 19 vjeçare, bënë shërbimet e transporteve internacionale. Firma jonë e ka selinë në Stuttgart. Nëndegët e veta i ka edhe ne Prishtinë. Në faqen tonë i gjeni të gjitha informatat. Për ne është puna dhe vetëm puna, në shërbimin tuaj përbrenda Gjermanisë dhe transportit internacional për Evropë dhe anasjelltas. Mos hezitoni, thirrni menjëherë, shkruani,komunikoni me zyrtarët tanë. Komunikimi me neve është i mundshëm, në gjuhët , gjermanisht ,anglisht, shqip dhe serbokroatisht ose përmes sistemit elektronik. Mjafton vetëm një telefonatë nga ju,tjerat obligime i kryejmë ne ! Ne, transportojmë të gjitha mallrat në drejtim të Evropës-Juglindore dhe anasjelltas nga Kosova për Gjermani dhe shtet tjera. Ne kemi një përvojë pune të gjatë dhe të suksesshme, me të cilën u kemi shërbyer bashkatdhetarëve tanë, në Kosove, por dhe në Evropë. Njëkohësisht ne kemi krijuar bashkëpunëtorë të huaj!
Ne garantojmë me punën tonë:
Siguri, Korrektësi, Shpejtësi, ndihmë e mirëkuptim edhe për ata që kanë nevojë.

Malli i juaj është i garantuar prej momentit që pranohet nga personeli ynë në terren dhe deri në pikën e dozimit tek pranuesi, i caktuar nga ana juaj qofet ne Kosovë apo nga Kosova .
-Shërbimet e transportit i kryejmë që nga gjërat më të vogla e deri tek mjetet e rënda. Mjetet e transportit i kemi që nga vetura, kombi transportues, rimorkiot ,kamionët e mëdhenj 7,5 tona deri në 42 tona. Për mallin tuaj kryejmë shërbimet e shpedicion

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Dibrani Transport nga Gjermania