SHITJA E STOKUT TË NDRIÇIMIT ME ZBRITJE

Numri i shpalljes: 58716 | Postuar në: 21.01.2020, 22:55
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: 60.000 € i diskutueshëm

Kategoria Biznes pajisje, makineri, mjete / Pajisje Elektrike dhe Elektronike

Lloji i shpalljes: Shitet


“Arch Lighting” sh.p.k. me numër unik identifikues 810509002 njofton se për shkak të rrethanave të krijuara në kompani ofron shitjen e stokut me zbritje. Malli shitet me zbritje deri 55% nga vlera kushtuese. Stoku përmban ndriçim shtëpiak, industrial,dhe material të ndryshëm elektrik, të gjitha kryesisht prodhime evropiane. Materiali është i përshtatshëm për hapjen e një dyqani të ndriçimit apo elektromaterialit. Shitja bëhet me faturë të rregullt dhe pagesa bëhet përmes llogarisë bankare.
Të interesuarit mund të lajmërohen në kontaktet:
+383 44 239 753 (mobil, Viber dhe Whatsapp)
e-mail: archlighting_ks@yahoo.com

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Arch Lighting >(Ndërmarrje)