Ofertë punësimi në Gjakovë

Numri i shpalljes: 57535 | Postuar në: 14.05.2019, 13:02
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Administrim, Zyrë

Gjinia : Femër

Arsimimi: Arsim i lartë

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Gjuhë të tjera

Aftësi kompjuterike : Shum mirë

Çmimi: Me marrveshje

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i shpalljes: Shitet


Ofertë punësimi në Gjakovë

Në mënyrë që t’i përmbushim sa më me efikasitet kërkesat e klientëve tanë dhe në mënyrë që t’a përballojmë vëllimin e punëve , PUNSOHU.EU , përveq në Prishtinë nga data:01.09.2019 do te hap filiale te re edhe në Gjakovë.
Përveq investimeve material neve kemi vendos me investu edhe ne Burime Njerzore, në staf Profesional.
Për zyren në Gjakovë, kërkojmë ti punsojmë 4 punëtorë,

Kushtet:

Të jetë banore e Gjakovës,
Të jetë e gjinisë Femrore,
Të jetë oratore,komunikative
Të jetë me përvojë punë sepaku 1 vjeqare që ka punu në Administratë,
Për tu njohur me programin e punes, ju lutem vizitone:www.punsohu.eu

Si të aplikoj?
Kandidatët që e shohin veten si të përshtatshëm për këtë pozitë dhe që mendojnë se do të kontribonin janë të inkurajuar të aplikojnë në email adresën: apliko@punsohu.eu, me subject “Për vendin e Punës në Gjakovë”

Kontakti:

Web: www.punsohu.eu

Facebook: www.facebook.com/punsohu/
Instagram: www.instagram.com/punsohu/
Viber: +383 43 73 73 23
e-mail: info@punsohu.eu

 Gjakovë     Gjakovë 50000

Dërgo E-mail

 Punsohu.eu >(Ndërmarrje)