Ngjyrosës (gjermani)

Numri i shpalljes: 56469 | Postuar në: 13.03.2019, 14:55
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Punë jashtë vendit

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Jo e rëndësishme

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Jo e rëndësishme

Aftësi kompjuterike : Jo e rëndësishme

Çmimi: 3.500 €

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i shpalljes: Shitet


Ngjyrosës (gjermani)

Pershkrimi :
Aek tec GmbH është një kompani mesatare me rreth 100 punonjës në fushën e përpunimit të metalit. Të pajisur me makineri moderne ne prodhojmë pjesë të ndryshme nga metali. Duke u bazuar në politikat tona kemi vendosur të punësojmë kandidatë dhe nga vendet në zhvillim duke përfshirë dhe vendet e Azisë dhe Evropën Juglindore.

Në po kërkojmë kandidatë të kualifikuar në pozitën: Ngjyrosës (Moler)

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Përgatitja punëve ngjyrosëse
• Përzierja e ngjyrave sipas udhëzimeve paraprake
• Prerja dhe ngjyrosja e pjesëve nga metali
• Përgjegjësi në lidhje me cilësinë e ngjyrosjes

Eksperiencat :
• Trajnim i përfunduar si ngjyrosës/përvojë paraprake në këtë fushë
• Idealisht, aftëai në leximin e skicimeve inxhinierike
• Mënyrë precise dhe e pavarur e të punësuarit
• I besueshëm dhe me shpirt ekipor

Aplikantët nga rajoni i Ballkanit luten që aplikacionin e tyre t'a dorëzojnë në kompaninë Punsohu EU SH.P.K e cila proceson aplikacionet në emrin tonë në këtë rajon.

Data e Skadimit: 31 Mars, 2019.

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Punsohu.eu >(Ndërmarrje)