Mekanik i Aviacioneve (Gjermani)

Numri i shpalljes: 56337 | Postuar në: 22.02.2019, 14:23
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Punë jashtë vendit

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Jo e rëndësishme

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Jo e rëndësishme

Aftësi kompjuterike : Jo e rëndësishme

Çmimi: 2.000 €

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i shpalljes: Shitet


Mekanik i Aviacioneve (Gjermani)

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Përgatitja e komponentëve mekanike dhe hidraulike në vendin e ndërtimit
• Mekanika në pajisje instalon dhe bën komponente mekanike dhe hidraulike
• Ekzekutimi i testeve funksionale
• Dokumentimi i punës së kryer

Eksperiencat :
• Trajnimi i përfunduar si mekanik, ose mekanik i avionit ose i ngjashëm
• Pervoja e punes do te jete avantazh per secilin aplikues
• Gatishmëria për të zhvendosur punën
• Njohuri te mekanikes
• Njohja e gjuhes gjermane ose angleze do te jete avantazh gjithashtu

Vendi: Frankfurt, Gjermani.

Data e Skadimit: 21 Prill, 2019
Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro
Email: info@punsohu.eu

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Punsohu.eu >(Ndërmarrje)