Mekanik (Gjermani)

Numri i shpalljes: 56333 | Postuar në: 22.02.2019, 10:04
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Punë jashtë vendit

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Jo e rëndësishme

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Jo e rëndësishme

Aftësi kompjuterike : Jo e rëndësishme

Çmimi: 2.000 €

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i shpalljes: Shitet


Mekanik (Gjermani)

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Montimi i pjesëve të vogla elektronike dhe mekanike për prodhimin e sensorëve të presionit nën kushte të dhomës së pastrimit
• Montimi manual, pjesërisht nga mikroskopi
• Operimi i impiantit: montimi, operimi dhe inspektimi pasues vizual
• Ekzekutimi i punës sipas udhëzimeve të punës dhe në përputhje me specifikimet e cilësisë
• Funksionimi i sistemeve komplekse të montimit duke përfshirë monitorimin e procesit

Eksperiencat :
• Trajnimi profesional i përfunduar si mekanik industrial, inxhinier mekanikë, teknik elektronik ose eksperiencë e ngjashme, ose e gjerë profesionale në fushën e përshkruar të përgjegjësisë
• Përvoja profesionale në montim
• Gatishmëria për punën me 3 ndërrime
• Besueshmëri, durim dhe gatishmëri për të mësuar
• Mënyra e pavarur, e saktë dhe cilësore e punës
• Punë në grup, shkathtësi komunikim dhe fleksibilitet

Vendi: Berlin, Gjermani.

Data e Skadimit: 13 Prill, 2019
Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro
Email: info@punsohu.eu

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Punsohu.eu >(Ndërmarrje)