Kurse te gjuhes angleze dhe gjermane

Numri i shpalljes: 56322 | Postuar në: 20.02.2019, 16:28
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: 15 €

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Kurse, Trajnime, Lekcione / Gjuhë

Lloji i shpalljes: Shitet


SHKOLLA E GJUHEVE TE HUAJA - "FUTURE STEP"

Shkolla e gjuheve te huaja "Future Step" ofron kurse te gjuhes angleze dhe gjuhes gjermane.
Kurse te Gjuhes angleze mbahen per te gjitha niveletet dhe te gjitha moshat duke filluar nga nivelet fillestare deri tek ato te avansuara.
Kurset e gjuhes Gjermane mbahen nga niveli A1 deri ne nivelin A1-per nivelin fillestar,per femije, Stundent dhe bashkim familjar dhe per pune sim ne vendet e Europes.
Kursi gjuhes angleze Standard per femije - 15 Euro.
Kursi intensiv i gjuhes angleze per femije- 25 Euro
Kursi standard i gjuhes angleze per te rriturit dhe Studentet- 20 Euro
Kursi intensiv i gjuhes angleze per te rriturit dhe Studentet- 35 Euro.
Kursi standard per femije i gjuhes gjermane- 20 Euro.
Kursi intensiv i gjuhes gjermane per femije -30 Euro.
Kurset standard i gjuhes Gjermane per te rritur - 30 Euro.
Kursi intensiv i gjuhes gjermane per te Rritur,Student dhe bashkim familjar dhe punesim ne vendete e Europes -50 Euro
Mbajme edhe kurse online te gjuhes angleze dhe gjermane
Ne fund te perfundimit te qdo nivelit te kursit paisen me qertifikata perkatese.
Mbajme edhe ore mesimi per femijet e Shkollave fillore qe ti kryejne detyrat e shtepise ne kurs me ndihmen e arsimtares.

Kurset mabahen afer shkolles fillore Matilo Goreci - Prizren.
Per me shume informacione ju lutem na kontaktoni ne numrin e telefonit 049 550 178.


 Prizren     Prizren 20000

Dërgo E-mail

 Linda