Shitet objekti dhe biznesi i konsoliduar i nje kompanie

Numri i shpalljes: 48976 | Postuar në: 01.02.2019, 10:56
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: 4.300.000 €

Kategoria Biznes pajisje, makineri, mjete / Prodhim dhe pajisje industriale

Lloji i shpalljes: Shitet


Shitje objektesh dhe biznesi .
Shiten objektet dhe biznesi konsoliduar i nje kompanie te madhe prodhuese materialesh ndertimi ne autostraden Tirane -Durres.Biznesi ka shtrirje me filiale si dhe ambiente ne qytete te rendesishme ne vend
Siperfaqja e truallit eshte 7300m2 dhe ndertesa 5200m2 nga te cilat:
• 300m2 ekspozite dhe 300m2 zyra.Keto ambiente jane te kompletuara ne perfeksion me mobilim luksoz importi,tavane me alumin, dysheme mermeri,fasade xhami dhe alubond ,sistem kondicionimi inverter .Ne total jane 9 zyra dhe ambiente(kafe,ngrenie) si dhe ambiente sherbimi.Jane te pajisura me sisteme alarmi,kamera,springler zjarrfiks,instalime: per central telefonik, pc etj.Perpara zyrave dhe ekspozites ka lulishte me sistem vaditje si dhe vende parkimi.
• 4600m2 godina industriale( te ndara ne 2 njesi) me infrastrukture model,dysheme me helikopter,lartesi 8m,me sistem hidrantesh, springler si dhe sisteme alternative zjarrfikse,dyer industriale italiane,kabine elektrike private 450kVA.Ka 2 gjeneratore, sistem hidrovor per raste ekstreme,pus uji me furnizim te panderprere gjate gjithe vitit .
• 2100 m2( truall i lire) perbehet nga rruge te asfaltuara,sheshe magazinimi dhe lulishte.
• Linja prodhimit eshte italiane e viteve te fundit(e automatizuar), ka kapacitet prodhues te larte qe ploteson nevojat e vendit dhe rajonit.Prej shume vitesh kompania eshte lider ne tregun vendas me produktet e saj dhe risite e metodave te reja ne ndertim.Produktet jane te certifikuara dhe marka te rregjistruara, aktualisht eksportohet ne vendet e rajonit.Kompania ka ekskluzivitet marka te rendesishme boterore dhe rajonale te cilat i shperndan ne treg.Kompania ka rrjet tregtar te ngritur ne gjithe vendin,ka kliente kompanite e ndertimit me te medha ne vend si dhe grupe pune.Stafi i punonjesve eshte me eksperience te gjate dhe me njohuri te shkelqyera teknike.Gjithashtu kompania posedon shume mjete transporti me te cilat kryen shperndarjen e produkteve dhe importet e saj.Biznesi eshte shume aktiv,i afirmuar dhe i konsoliduar

PARAKUSHT: KONTAKT VETEM NGA BIZNESE DHE INVESTITORE SERIOZ.
KONTAKTONI: e-mail : biznescomp4@gmail.com

 Prishtinë     Prishtinë 10010

Dërgo E-mail

 viti 2012