FFTESË PËR APLIKIM-Trajnime falas për ndërmarrësi

Numri i shpalljes: 48948 | Postuar në: 19.01.2018, 14:20
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: Me marrveshje

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Kurse, Trajnime, Lekcione / Biznes dhe finansë

Lloji i shpalljes: Blihet/Kërkon


D&D Business Support Center ofron mundësi trajnimi falas për ndërmarrësi, duke përfshirë modulet si:
 Hyrje në ndërmarrësi,
 Plan biznesi,
 Marketing dhe
 Planifikim financiar.

Nga ky projekt do të përfitojnë 200 kandidatë nga të gjitha komunat e Republikës së Kosovës, ndërsa trajnimet do të mbahen në 7 qendrat regjionale (Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Gjilan, Pejë, Gjakovë dhe Mitrovicë).
Sesionet e trajnimit do të fillojnë gjatë muajit shkurt 2018 dhe do të zgjasin 10 ditë. Për datat e sakta dhe adresën ku do realizohen trajnimet, kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen me kohë (pas formimit të grupeve).
Trajnimet do të jenë falas, dhe pas përfundimit të trajnimit secili përfitues do të ketë mundësi të pranoj edhe konsulencë individuale (poashtu falas) për themelim apo zgjerim biznesi nga konsulentët e D&D Business Support Center. Gjatë trajnimit dhe shërbimeve të konsulencës, përfituesit do të kenë mundësinë të zhvillojnë një plan biznesi për ta jetësuar idenë e tyre të biznesit.
Përparësi për të përfituar nga ky projekt do të kenë: të riatdhesuarit, të rinjtë, femrat, komunitet pakicë dhe grupet e tjera të margjinializuara.
Kriteret për aplikim:
 Aplikuesi duhet të jetë qytetar i republikës së Kosovës, si dhe të ketë ide kreative dhe të realizueshme për biznes
 Të posedojë dokument valid identifikues të Republikës së Kosovës;
 Të jetë mbi moshën 18;

Afati i fundit për aplikim: 27/ Janar/ 2018!
Aplikimin mund ta bëni online duke klikuar në butonin më poshtë:
http://dd-bsc.com/?page_id=558

Për më shumë informacione vizitoni webfaqen www.dd-bsc.com ose profilin në Facebook përmes linkut: https://www.facebook.com/DDBusinessSupportCenter/

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 D&D Business Support Center >(Ndërmarrje)