Detektiv Private

Numri i shpalljes: 48898 | Postuar në: 17.11.2017, 23:27
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: Me marrveshje i diskutueshëm

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Të tjera

Lloji i shpalljes: Shitet / Shkëmbim i mundshëm


Misioni i vetëm i Detectives është që të ofrojë informacion të besueshëm dhe vetem të besueshëm për Klientin tonë, për të patur një vendimmarrje të drejtë dhe efektive. Ekipi i Detective Privatë përfshin hetues të vërtetë profesionistë që kanë aftësi hetimi.
Para fillimit të çdo hetimi, fokusi ynë kryesor është të kuptojmë nevojat e klientit dhe pastaj të ofrojmë zgjidhje me cilësi të lartë të përshtatur me kohë të shpejtë të mundshme, duke ruajtur konfidencialitetin e plotë.
Premtimi është që të adaptojmë standardet më të larta të shërbimit, në përputhje me ligjet dhe rregulloret e shteteve, pavarësisht nga rrethanat, dhe kudo që veprojmë, në mënyrë që të shmanget paligjshmëria dhe sjellja e gabuar. Ne gjithashtu mbrojmë informacione konfidenciale nga ekspozimi duke përdorur mjete të sofistikuara dhe profesionale të sigurisë në emër të klientëve tanë. Përfundimisht ne jemi të detyruar rreptësisht të ruajmë fshehtësinë dhe konfidencialitetin tuaj, nëse nuk kërkohet për të bërë ndryshe nga udhëzimet tuaja.

info: detectiveprivate@europe.com

 Prishtinë     Prishtinë 10040

Dërgo E-mail

 Detektiv Privat