TRAJNIME FALAS NË FUSHËN E NDËRMARRËSISË

Numri i shpalljes: 48853 | Postuar në: 29.09.2017, 15:31
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: Me marrveshje i diskutueshëm

Kategoria Të ndryshme

Lloji i shpalljes: Shitet


Business Support Center Kosovo (BSCK) ofron mundësi trajnimi falas për trajnime në fushën e ndërmarrësisë për personat në nevojë, në kuadër të Projektit “Ri-integrimi i individëve të riatdhesuar dhe pengimi i migrimit ilegal të grupeve në nevojë”, i cili financohet nga DIMAK/ GIZ.
Qëllimi i projektit është të parandalojë tendencat e migracionit dhe të mbështesë përmirësimin e kushteve të jetesës së individëve në nevojë në 6 komuna të Kosovës (Ferizaj, Prizren, Gjakovë, Podujevë, Vushtrri dhe Fushë Kosovë), duke lehtësuar qasjen e tyre në biznes, vetëpunësim dhe punësim të qëndrueshëm, përmes trajnimeve në grupe dhe këshillimeve individuale, në fushat si:
a) Ndërmarrësi (3 ditë),
b) Biznes plan dhe Marketing (4 ditë),
c) Planifikim financiar (3 ditë).
Trajnimet në grupe do të fillojnë me datë 06/Nëntor/2017, ato do të mbahen në komunat e lartpërmendura, dhe secili grup trajnimi do të zgjasë 10 ditë. Pas përfundimit të trajnimeve në grupe, secili përfitues do përfitoj nga 10 orë konsulencë individualisht.
APLIKACIONIN E SHKARKONI KËTU: http://bsckosovo.org/
Aplikacionin e plotësuar duhet ta dërgoni në adresën elektronike/ email: trajnime@bsckosovo.org , apo fizikisht në zyrat e BSCK-së, adresa: Rr. “ Kosta Novakoviq” (Pejton afër Europrinty), Kati 1, nr.2, 10000 - Prishtinë, Republika e Kosovës. Tel: 044693564, 044816773 dhe 049557656
Data e fundit për aplikim është 15 Tetor 2017!

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Business Support Centre Kosovo >(Ndërmarrje)