ZYRA E PËRKTHIMEVE (GJYQËSORE)

Numri i shpalljes: 47692 | Postuar në: 09.06.2017, 10:03
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: Me marrveshje

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Kontaktet e biznesi

Lloji i shpalljes: Shitet


ZYRA E PËRKTHIMEVE (GJYQËSORE)
VETËM PËR PËRKTHIME NË
ANGLISHT – SHQIP - 6 € PËR NJË FAQE
SHQIP / ANGLISHT - 8 € PËR NJË FAQE

NDËRSA:
OFROJ SHËRBIME NË PERKTHIMIN E DOKUMENTEVE GJYQËSORE TË VULOSURA NË BASHKËPUNIM ME KOLEGË PERKTHYES, NË GJUHËT:
GJERMANE, BOSHNJAKE, TURKE, SERBE, KROATE, SLLOVENE, MAQEDONISHTE, ÇEKE, SLLOVAKE, RUMUNE, BULLGARE DHE ANASJELLTAS.
Bëhet përkthimi i dokumentacionit të nevojshëm për:
Kurorëzime; Shkurorëzime
Dokumentacion Shkollimi jashtë vendit ; Nostrifikim të diplomave, Diploma dhe Dëftesa shkollore dhe Universitare
Aktvendime; Aktgjykime; Te gjitha llojet e Certifikatave të Gjendjes Civile; Fshirje të shtetësisë
Dokumente mjekësore; Certifikata të ndryshme, etj.
Gjendem në Prizren, në rrugën “Ibrahim Lutfiu” afër Gjykatës Themelore,
Shih foton e lokalit.
Zyra për Përkthime Gjyqësore:
+386 (o49)/ 830-553 -
Viber: +386 (o49)/ 830-553

+377 045 361-156

 Prizren     Prizren 20000

Dërgo E-mail

 Fatmiri