KËRKOHET GAZETARE

Numri i shpalljes: 46255 | Postuar në: 29.04.2017, 11:53
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Mediume, TV, Radio, Internet

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Arsim i lartë

Patentë shoferi: B

Njohja e gjuhëve: Anglisht

Aftësi kompjuterike : Shum mirë

Çmimi: Me marrveshje

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i shpalljes: Shitet


STAR TV është në ristrukturim e sipër!

Për të plotësuar stafin, STAR TV kërkon Gazetar/e të emisioneve muzikore.


Kriteret:

Kandidati/ja duhet të ketë mbaruar ose janë duke ndjekur studimet në arsim të lartë, preferohet dega e gazetarisë.

Kandidatët duhet ta flasin dhe ta shkruajnë pastër gjuhën standarte shqipe.

Duhet të jenë të komunikueshëm, të lirë dhe pa komplekse.

Të kenë shkathtësi kompjuterike dhe të jenë të gatshëm të punojnë me orar fleksibil.

Të jenë kreativ dhe të gatshëm për tu ballafaquar me çdo situatë dhe punë nën presion.

Të hartojnë një Pilot Projekt për një emision muzikor dhe të jenë në gjendje ta mirëmbajnë atë.

Kandidatët që kanë njohuri të gjuhëve të huaja, kanë përparësi.

Aplikimi deri me 15.05.2017 vetëm me CV në E-Mail: ccprn@hotmail.com

Për Informata eventuale në Viber +386 49 49 22 20

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Ardian Krasniqi >(Ndërmarrje)