Bambus Group shpall vende të lira pune për Intervistues/e

Numri i shpalljes: 46177 | Postuar në: 20.04.2017, 13:40
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Marketing, Reklamë, PR

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Jo e rëndësishme

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Gjermanisht

Aftësi kompjuterike : Shum mirë

Çmimi: Me marrveshje

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i shpalljes: Shitet


A flisni #Gjermanisht ose #Frëngjisht?
“Bambus Group” shpall #vende_të_lira pune për Intervistues/e në gjuhë Gjermane dhe Franceze në Prishtinë dhe Pejë.
Ofrojmë:
- Ambient miqësorë dhe modern të punës
- Pagesë fikse 3.00 €/ora + bonuse sipas përformances
- Orarë fleksibil mundësi pune “part” & “full time” prej 08:00 deri 21:00
- Ngritje profesionale dhe projekte atraktive
Kërkesat:
- Njohuri të shkëlqyeshme në njërën nga këto gjuhë
- Shkathtësi të mira të komunikimit me klientë
- Aftësi bazike të përdorimit të kompjuterit
- Gatishmëri për punë ekipore dhe vetiniciativë
Bambus Group fton të gjithë të interesuarit të plotësojnë aplikaconin online në ueb faqën:www.bambusgroup.com/jobs ose dërgoni CV-në në e-mail adresën: info@bambusgroup.com
Për informata na kontaktoni në 045/ 602-290 ose 049/ 415-111
Bambus Group është ekskluzivisht e specializuar në kryerjen e intervistave për qëllime të hulumtimit të tregut (Market Research) në tregun ndërkombëtar dhe bashkëpunon me institute me renome në Evropë.
Konkursi është i hapur deri në datën: 24.04.2017
Aplikoni tani!
Ju mirëpresim!

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Bambus >(Ndërmarrje)