Kontabilitet ne praktike me softver

Numri i shpalljes: 43763 | Postuar në: 28.03.2017, 15:27
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: 60 €

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Kurse, Trajnime, Lekcione / Biznes dhe finansë

Lloji i shpalljes: Shitet


Pas një përvojë 26 vjeçare në menaxhimin e kontabilitetit, zhvillimin e softverit për kontabilitet dhe ofrimin e kurseve dhe trajnimeve në fushën e kontabilitetit dhe TIK-ut, ofrojmë trajnimin e rradhës:

Kontabiliteti në praktikë me softver

Përshkrimi i trajnimit
Qëllimi i trajnimit është që pjesëmarrësit të aftësohen për administrimin praktik të kontabilitetit duke përdorur pakon e produkteve softverike për kontabilitet Rikont. Ky softver është në përdorim në shumë kompani publike e private, vendore dhe ndërkombëtare.
Trajnimi fillon me demonstrimin praktik të regjistrimit të biznesit me të dhënat bazë, të zërave financiare, duke vazhduar me shpjegimin e reflektimit të transaksioneve financiare në arkë dhe bankë, regjistrimin e faturave blerëse dhe shitëse, analizimin e librave të blerjes, shitjes, shpenzimeve, regjistrimin e urdhëresave financiare, pagave, e shumë transaksione tjera materiale e financiare e deri te gjenerimi i të gjitha pasqyrave financiare sipas standardeve të Kosovës dhe atyre ndërkombëtare, përfshirë gjithashtu edhe pasqyrimin në grafikone dhe tabela të ndryshme.

Trajnimi i dedikohet
Studentëve dhe të punësuarve në sektorin e financave dhe kontabilitetit, punëkërkuesve, si dhe të gjithë atyre që e duan profesionin e kontabilitetit dhe dëshirojnë t’i zhvillojnë dhe avancojnë njohuritë në administrimin praktik dhe softverik të kontabilitetit.

Trajnimi fillon me 2 Maj 2017. Kohëzgjatja e trajnimit tre javë / 2-3 herë në javë nga 1 orë e 30 min. Mësimi fillon prej orës 18:00. Lokacioni : Arbëri, Prishtinë (afër FiveStar Fitness)
Çmimi për trajnim/person 60 Euro (mundësia e pagesës në dy këste 50% me rastin e regjistrimit pjesa tjeter me rastin e marrjes së çertifikatës.

Apliko duke dërguar fletëaplikimin në email adresën rikont@rikont-ks.com apo na kontaktoni në +381 (0)38 71 72 72. Fletëaplikimi mund të shkarkohet nga www.rikont-ks.com.

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Rikont