Programim dhe Shkenca kompjuterike per femije

Numri i shpalljes: 42277 | Postuar në: 27.02.2017, 19:53
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: 35 € i pa diskutueshëm

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Arsimim dhe edukim / Të tjera

Lloji i shpalljes: Shitet


Shkolla digjitale është institucion i akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve dhe është shkolla e parë e hapur në Prishtinë dhe Ferizaj, e cila ofron kurse të teknologjisë informative për fëmijët e moshave të reja. Kjo shkollë është hapur në muajin Dhjetor 2015 si rezultat i nevojës dhe kërkesës së madhe të gjeneratës së re për mësim dhe njohuri më të thelluara mbi këtë fushë.

Planprogrami me të cilin funksionon Shkolla Digjitale është planprogram i përpiluar nga organizata CODE si dhe Massachusetts Institute of Technology – MIT në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ky planprogram i dedikuar për mësimin e fëmijëve, i cili i plotëson të gjitha standardet e nevojshme, është inkuadruar si planprogram i rregullt në shkollat fillore të Amerikës dhe Britanisë së Madhe. Planprogrami i Shkollës Digjitale është i validuar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve dhe në fund të përfundimit fëmijët çertifikohen me titullin Junior Programmer.

Regjistrohu:
www.shkolladigjitale.com/regjistrohu

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Shkolla Digjitale >(Ndërmarrje)