1)Serviser për aparata të kafesë; 2)Agjent i shitjes.

Numri i shpalljes: 40819 | Postuar në: 31.01.2017, 10:40
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Shitje, Marketing, Tregëti, Distribuim

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Arsim i mesëm

Patentë shoferi: B

Njohja e gjuhëve: Shqip

Aftësi kompjuterike : Mjaftueshëm

Çmimi: Me marrveshje

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i shpalljes: Shitet


N.T.H “EKI”

SHPALLË KONKURS për këto vende të punës:

1) Serviser për aparata të kafesë;
2) Agjent i shitjes.

Detyrat e agjentit të shitjes, serviserit;

• Prezentimi i produkteve te kompanisë;
• Krijon territor të shitjes së produkteve dhe viziton rregullisht klientët;
• Shqyrton, regjistron dhe dërgon porosi ditore sipas afateve të caktuara kohore;
• Identifikon rregullisht klientët e ri potencial;
• Siguron që pagesat e klientëve të bëhen me kohë;
• Sistemon të gjithë dokumentacionin dhe kontaktin përkatës nga tregu;
• Punon ngusht me personelin menaxhues rreth nevojave të shitjes dhe kontrollon/rregullon në mënyrë provizore aparatat e kafesë.

Aftësitë e kërkuara:

• Të posedojë patent shofer;
• Njohuri të mira komunikimi;
• Të ketë aftësi të mira organizative, koordinimi, si dhe aftësi të mira për prezantim;
• Kapacitet dhe dëshirë për të mësuar industrinë dhe teknikat e shitjes;
• Të respektojë politikat dhe procedurat e kompanisë;
• Të jetë i motivuar për të organizuar punën, të punojë në mënyrë të pavarur dhe efikase për të përmbushur afatet;
• Të jetë i/e gatshëm/e të punoj në grup;
• Përvoja e punës në pozita të ngjajshme ka përparësi;
• Të jetë i/e aftë të raportoj në kohë dhe me eficencë në lidhje me detyrat e ngarkuara.
Preferohen kandidatët të cilët kanë njohuri në servisimin e aparateve të kafesë!

Dokumentet e nevojshme për aplikim:

Curriculum Vitae (CV-autobiografia);
Dëshmi për përvojën e punës.


Aplikacionet duhet të dërgohen jo më vonë se 14.02.2017.

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre, në adresën elektronike: saccaria.ks@gmail.com
Në titullin e E-mailit të shkruhet pozita për të cilën konkuroni.

Informacion plotësues: CV-ja duhet të përmbajë një foto të kandidatit

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

N.T.H “EKI”
Prishtinë

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 N.T.H “EKI” >(Ndërmarrje)