Punëtorët e brendshme të nevojshme moshës 25+

Numri i shpalljes: 39483 | Postuar në: 04.01.2017, 13:37
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: 4.800 €

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Të tjera

Lloji i shpalljes: Shitet


Ne jemi duke kërkuar shërbëtorët e shtëpisë për punën e mëposhtme ofron në shtëpinë tonë jashtë vendit:
pozicionet: gatuan, shofer, roje, au-pair, të pastër, ndihmë shtëpi, infermiere, dado / babysitter etj.

Dy femra dhe meshkuj kanë të drejtë
Kontrata: kohë të plotë

Aplikanti i besueshëm duhet të kontaktoni direkt me CV për shqyrtim.

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Grace