Shpejtë dhe të besueshme të ofrojë kredi në normë të ulët

Numri i shpalljes: 3666 | Postuar në: 28.01.2015, 09:56
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: 100 €

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Të tjera

Lloji i shpalljes: Shitet


Në skemën tonë të kredisë tagged 'hua nën dy javë ", çdo klient dy lokale dhe ndërkombëtare të kenë garanci për marrjen e një kredie nga kjo kompani në mënyrën e financimit të pasigurta në det të hapur ndërkombëtar që do të thotë nuk kolateralit është e nevojshme për këtë proces.

Ne jemi duke ofruar kredi të siguruara dhe të pasigurta për individët dhe kompanitë e interesuara në normë të ulët interesi prej 3% në vit. Ndoshta keni nevojë për një kredi për Debt Consolidation, Home Përmirësimet, A re ose të përdorur Car Blerja, A New Shtëpi, qëllime investimi / Business Zgjerimi, apo edhe një pushim. Ne jemi të gatshëm për të siguruar financim nga $ 2000 $ deri në $ 5.000.000,00 dollarë dhe më lart në varësi të natyrës së biznesit.

* Bujqësi
* Ndërtimi dhe Inxhinieri
* Business Start - up
* Biznes Blerja
* Zgjerimi i biznesit
* Blerje Commercial Real Estate
* Ekzekutimi i kontratës
* Kthejeni projekteve kryesore, etj

Unë jam një huadhënës dhe një kooperativë financiare për peng dhe çdo lloj të biznesit financing.Do ju mendoni se për të marrë një kredi urgjente, për të filluar biznesin tuaj, A jeni në borxh, Ky është shansi tuaj për të arritur dëshirën tuaj, sepse Ne u japim jashtë kredi personale, kredi biznesit, dhe kompani kredi, dhe të gjitha llojet e kredisë në normën e interesit të 3% për më shumë informata na kontaktoni tani nëpërmjet Email: creditdesk.unicredit.india0991@gmail.com

 Prishtinë

Dërgo E-mail

 Ivan