Inçizimin e rrjetit te kanalizimit me TV-Kamera EKO CLEAN SH

Numri i shpalljes: 34845 | Postuar në: 23.09.2016, 15:20
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: 1 € i diskutueshëm

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Riparime dhe servisime, Mirëmbajtje / Të tjera

Lloji i shpalljes: Shitet / Shkëmbim i mundshëm


Ndërmarrja “ EKO CLEAN “ SH.P.K me seli në Prishtinë është ndërmarrje e regjistruar dhe e specializuar për pastrimin dhe debllokimin e rrjetit te kanalizimeve dhe te ujësjellësve ne tërë Kosovën.
Në kuadër të veprimtarisë se vet “EKO CLEAN” SH.P.K kryen shërbimet në Vijim:
Në ambiente të jashtme
• Inçizimin e rrjetit te kanalizimit me TV-Kamera
• Debllokimin e kanalizimeve
• Sanimin e defekteve te rrjetit te kanalizimit
• Shpërlarjen dhe pastrimin e rrjetit te kanalizimit
Në ambiente te brendshme
• Inçizimin e rrjetit te kanalizimit dhe ujësjellësit me Kamera digjitale
• Instalimet e brendshme te ujit dhe kanalizimit në kuzhina
• Pastrimin dhe deblokimin e banjove
• Analizimin,verifikimin dhe sanimin e defekteve në brendësi të gypave të profileve te ndryshme .
Kur do që keni nevojë na kontaktoni ne këta numra telefoni:
+377 (0) 45 70 20 70
+386 (0) 49 40 34 40

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Eko Clean >(Ndërmarrje)