TRAJNIM BIZNESI NGA NJE BILIONER AMERKAN

Numri i shpalljes: 334 | Postuar në: 16.12.2012, 21:31
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: 197 €

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Kurse, Trajnime, Lekcione / Biznes dhe finansë

Lloji i shpalljes: Shitet


Te nderuar miq,

Ju ndoshta keni dëgjuar për librat shumë të shitur Sekreti, Mendo dhe pasurohu, Kerkoe dhe të është Dhënë, Baba i pasur Babai i Varfër dhe të tjerë që ju premtojnë të ju mësojnë juve si të fitoni miliona, të jeni të lumtur dhe të manifestoni dëshirat e juaja..Është folur për to nga Oprah, CNN, NBC, The Today Show është shkruajtur në Time Magazine, The New York Times dhe me qindra publikime të tjera. Shumica e personave të famshëm, bilionerët dhe anëtarët e familjeve Mbretërore e kanë pranuar se duke përdorur informatat në këta libra kanë aritur pasurinë dhe famën.

Këta libra janë shumë të mirë, por të gjithëve ju mungon çelësi kryesor, përbërësi sekret që bën këtë informatë të funksionojë NË REALITET, dhe atë të funksionojë SHPEJT!

Prandaj shumica e njerëzve që i lexojnë nuk i arijnë rezulltatet. Fakti është se aty ka një ÇELËS QË MUNGON, i cili QËLLIMISHT ËSHTË LARGUAR nga ata libra dhe të tjerë si ato! KY PËRBËRËS ÇELËS I BËN GJITHA NDRYSHIMET!

Unë jam i gatshëm të ju tregoj për këtë ÇELËS SEKRET QË I REALIZON GJITHA ËNDRAT TUAJA! Ja si mësova unë për këtë dhe pse jua ofroj juve tani.

 Prishtinë

Dërgo E-mail

 MIMOZA