PARAMED Mjeku Familjar ne Shtepine Tuaj

Numri i shpalljes: 1572 | Postuar në: 30.12.2013, 21:02
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: Me marrveshje

Kategoria Bukuria, Shëndeti, shtesa dhe pajisje / Të tjera

Lloji i shpalljes: Shitet


Personeli ynë profesional ofron shërbime mjekësore dhe infermierore që bëhen sipas udhëzimeve të mjekut në shtëpinë tuaj.

Vizita e mjekut familjar ne Shtepine Tuaj
Kujdesi për plagë dhe lidhja e tyre me fashë;
Dhëniet e injeksioneve, infuzioneve, dhe insulinës;
Largimi i penjëve
Inhalimi
Vendosja dhe ndërrimi i kateterit urinar;
Marrja e gjakut dhe urinës për analiza;
Interpretimi i analizave;
Klizma pastruese;
Glikemia;
Aspirimi i sekreteve nga goja dhe faringu;
EKG dhe interpretimi i EKG-së;
Pastrimi i stomave gastrike, trakeostomës, dhe shputës diabetike;
Trajtimi i dekubitit;
Matja e përqëndrimit të oksigjenit në gjak.

 Prishtinë

Dërgo E-mail

 PARAMED shpk